Påskafton & Lovisas födelsedag!

Glad påsk allesammans!
Idag är det ju påskafton och det ska bli jätte kul! Vi ska äta godis, måla ägg & kolla på en påskefyr, det ska bli så kul!
Lovisa fyller också år idag! Grattis sötnos!♥


Nu tänkte jag berätta om Barça!
I måndags, klockan 6.30 åkte vi till flygplatsen och flyget gick 9.00 . När vi kom till hotellet i barcelona så gick jag och Mathilda upp på rummet och lämnade våra väskor. Sedan åt vi , och det var en jättestor buffé med massvis av olika maträtter. På kvällen den dagen gick hela laget in till stan ( vi bodde utanför barcelona, i en liten stad ).
I tisdags så tränade vi 2 gånger, och gick in till stan och shoppade lite. Vi kollade också på matchen ( på prjoektor & tv)
Barcelona - Real Madrid! Det var askul! Ronaldo är sååå snygg! I onsdags tränade vi först och sedan gick vi till en nöjespark, jättenära vårt hotell! Där var det asnice, Liseberg x 10000!
I torsdags åkte vi in till själva Barceloma och åkte till Camp Nord! Det var nog blad det bästa på hela resan! Det var så sjukt roligt där! Vi såg barcelonalaget med egna ögon, IRL! De gick ur ur bussen & då börja alla skrika!!
Efter Camp nord åkte vi förbi en jättecool kyrka och sedan shoppade vi!
Igår var det dags för hemresa!



Bilder kommer och shoppingen med!

Peace!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jätte kul att du är med och tävlar! LYCKA TILL!

2011-04-23 @ 22:26:57
URL: http://aamandanathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0